Det har sagts massor gånger men stundvis är absolut det enkla det geniala. Vem kan till exempel misstänka vilken stark följd en så enkel grej som en grön, heltäckande, kroppsnära lycra- klädsel ger på människor? Men, det kan vi lova, ingen är opåverkad när en Green Man tassar förbi.

Ansiktslösheten, anonymiteten och bristen på igenkännbara anlag, färgen- kombinerat ger det nästan effekten av en hallucination. Som om den gröne mannen är en gäst ifrån en annan storlek, eller i alla fall en annan planet. Man kan ej låta bli att smila, men samtidigt är det få, få läskigt.

Och då har ni endast talat om dom som kollar en Green Man, att finnas till en Green Man är självfallet likaså en unik intuition. Ni möjligen ej är en individ som skuttar runt och gör bisarra danser i vanliga fall, men ni är det i en Green Man Suit. Det kan ni nästan säkra. Hämningar och nedstämd framtoning är för vanliga människor, ej för gröna människor.

Med det här sagt så är det ingen trolldom eller något sådant inblandat. Det är som ni nämnde i början endast en grön, heltäckande, kroppsnära lycra- klädsel. Men det är ej så dåligt.

395,-