Man brukar samla på sig många bilder i sin kamera och då kan det vara bra att kunna skriva ut dem också. Då kan man sätta upp dem som tavlor på väggen. Fotoskrivare är en bra grej för att visa upp sina fina minnen på fotopapper istället. Kan vara speciellt kul om man har en stor familj och vill sätta upp fina kort i fönstret eller liknande. Om du vet någon som önskar sig detta, då är detta en fin julklapp eller present att ge bort. En väldigt smart sak som kan skriva ut bilder.

Med denna fotoskrivare kan du skriva ut ifrån din surfplatta eller mobiltelefon. Man tar ofta bilder med sin mobiltelefon numera. Då är det väldigt smidigt och enkelt. Du laddar bara ner en app till telefonen, och den är gratis. Den ansluter via Bluetooth. Du får 25 utskrifter per laddning.
Fotoskrivaren är kompatibel med iOS och Android.

995,-