Nu finns det en väderstation som skickar information om vädret till din smartphone eller dator. Utomhussensorn mäter temperatur och luftfuktigheten. När det gäller inomhussensorn, mäter man koldioxidhalten, lufttryck och ljudnivån. En väldigt smart sak som många har möjlighet att använda. Det är en trådlös väderstation som du kan använda med din surfplatta också utöver dator och smartphone. Väderstationen kan kopplas upp till 3 st rum, om du vill ha extra går det naturligtvis att köpa till. Det är 7 -dagars väderprognos. När du använder inomhussensorn krävs det att det finns WiFi-nätverk. Det får inte komma regn eller direkt solljus på sensorerna.
För att använda dig av denna, så är den kompatibel med Android, Iphone, Ipod, och Ipad.
En perfekt julklapp eller present till den som behöver en väderstation

1649,-