Om man känner någon bra för att ligga och sussa intill den kan man anta att man tycker om den personen. Och personer man tycker om skall man påvisa omtanke och bry sig, man borde fullkomligt lätt ta hänsyn till deras begäran, vara hövlig och visa hänsyn. En grej som samtliga dessa liknande ord kan angå är exempelvis: Ni vill lyssna på ljud när ni skall sussa, den som ligger intill dej vill ej.

Länge var det här ett väldigt svårare besvär än man kan förmoda. Det skruvades på volymkontroller, det vädjades om endast inledande tre låtarna på nya Coldplay, det lades filtar ovanför bandspelare som om det skulle assistera, det returvädjades om att nä, det är så stökiga gitarrer. Ja, det var ett ståhej och ett kiv.

Men så kom kuddhögtalarna och löste hela problemet för evigt.

Tänk att ett par små speakers, som är så tunna att ni kan ha dom nedanför huvudkudden utan att det är obekvämt och ljudet isoleras så suveränt att den som ligger på kudden hör ljudet suveränt under tiden den som ligger intill ej blir rubbad, kan uträtta så väldigt till användning! Utmärkt när ni vill höra på ljud eller ljudbok! Nu är ni frikänna att bråka om annat. Uthärda, till exempel.

85,-