Får det lov att vara konserverad hetta i gestaltning av små värmepåsar, klara att aktiveras när ni vill, vart ni vill – för att skänka ifrån sig hetta i 18 timmar i sträck? Detta låter helkocko men är verkligen exakt så dessa genialt smarta kroppsvärmare funkar!

Vi tar det ifrån början: Japaner är få frusna av sig samt alltså uppfann dom en kasse som släpper via luft samt innehåller järnpulver, salt samt en kvantitet andra ämnen. När påsen tas klocka sin ytterförpackning kommer air till samt järnet börjar rosta vilket utför att värmen stiger. Denna procedur fortgår i upp till 18 timmar vilket utför att påsen håller sig het lika länge. Påsarna är engångsartiklar, men priset är lågt så här är endast att bunkra upp!

Värmepåsarna säljs i ytterligare miljarder exemplar varje år i Japan där dom används på ömmande kroppsdelar, intill friluftsaktiviteter (t. ex. skidåkning ), på kyliga vinterpromenader, intill officiellt mys- pys samt så fortsättningsvis. Varför dom ej hittat till Sverige är för oss på CoolStuff ett mysterium. Om några har rätt att vara frusna är det vi!

Perfekt att ge bort som present till den som har nytta till den.

Det finns olika modeller på dessa värmepåsar. Det är dessa:

  • Stor påse
  • Självhäftande
  • Tåvärmare
  • Fotvärmare
7,-