Nu i lågprisflygens era kan ni flyga i grandiost sett var ni vill, förutom månen, för inga stålar alls. Det här gäller dock endast dej som person, om ni till exempel hade varit ert resgods hade ni ej kommit jämställd billigt undan. För så är det: Person noll kronor, lite för tungt resgods en tusenlapp.

Och samtliga vet ni antagligen hur svårt det är att värdera en väskas tyngd före avfärd. Hm, den väger tillräcklig nedanför tio kilo byts intill incheckning fort och lustigt till satan, tio kilo och nitton gram. Där torskade jag en femhundring eller Tänk likväl att tjugofem kilo är så enkelt. Önska jag ej maxat kreditkortet på den där tapasbaren. Men allting sånt slipper ni ju om ni har en komfortabel liten väskvåg nerpackad. Häng väskan i vågen, väg, slänga ut lite extravikt och flyg så billigt som ni förtjänar. Lätt.

Självfallet kan ni likaså vikta andra prylar med din bagagevåg. En vovve, ett baby eller en rätt så liten flickvän till exempel.

99,-