Styra din pizza med korrekt pizza slicer!

Hur och på vilket fason man angriper en maträtt är oerhört beroende på maträtten i fråga. En laxpudding, till exempel, skall ätas finkänsligt. Det lika gäller dom flesta sorters sallad. Men så finns det dom där rätterna som typ tigger om att bli rent ut sagt dominerade. Som ligger där på tallriken och är inte mycket för salta, inte mycket för feta, inte mycket för onyttiga men samtidigt så helt fantastiskt salta, feta och onyttiga. Och chefen av dessa maträtter är självfallet pizzan.

En pizza behöver ej endast bli äten, den behöver erövras. Och hur visar ni din överlägsenhet till pizzan bättre än via att kapa itu den med en cirkelsåg före ni stoppar den i munnen? Men Pizza Boss 3000 har ej endast utseendet för sig utan är likaså en pizza slicer med supervass klinga, fulländad för att bestraffa pizzan i tillräcklig stora bitar för din härskarmun. Nam!

139,-