Vi kan väl alla vara eniga ifall att kylskåpet är en innerligt finemang teknisk landvinning. Istället för att snoka ned prylar i jordkulor och salta strömming kan den moderna människan lätt placera in sina matvaror i ett skåp som är svalt. Snillrikt. Dom enda egentliga nackdelarna med kyl är att dom är stora, otympliga och nästan endast finns i kök – och att stora, otympliga prylar som nästan endast finns i kök är innerligt svåra att överföra.

Och stundvis vill man ju förtära kalla prylar på andra platser – kanske på båten, kontoret, bilen, i replokalen alternativt torpet. Detta är där mini fridge kommer in i bilden. Istället för att finnas till stort, otympligt och endast existera i kök är mini fridge litet, lättflyttat och kan existera överallt. Så just nu är detta över med ätandet och drickandet från varma alternativt ljumna prylar. Mini fridge klarar kylan på ett kick! Mini fridge går att placera in på kall alternativt varm, utmärkt ifall man t.ex. Vill hålla maten varm en stund. Man ändrar detta lätt med en knapp på baksidan. Ni kan förutom att koppla den till ett vanligt eluttag även anknyta in mini fridge till cigarettuttaget i bilen.

Utmärkt att ge bort denna mini fridge  i present till någon som behöver den. Den tar inte så stor plats. Perfekt att ta med den dit du vill.

595,-